Hey dear :) masuk blog saya tak kena duit pn tau . jangan lupa follow saya :) kamsahamnida

Friday, 20 May 2011

Sanggup kan ?

Hai , Hai , Hai , Hai !
Sumpah di sini aku nak cakap . aku sedih gila . yeahhh ! sanggup kan ? kamu snggup kan ? act , saya rasa saya tak de buat salah dekat kamu pn . baru berapa minit tadi kita msg . elok je kn ? tiba-tiba awak cakap . ok lah . ada keje . bye . sok ke msg lah ! yeahhh . kamu tau saya rasa ap ? bukannya saya tak pernah faham kamu , tapi ayat last kamu uh . buat saya terasa sangat ! kalau kamu ada kerja sekali pn . kamu boleh cakap elok2 kan . sebelum nh . klau kamu ada kerja sekali pn , kamu tetap akan cari ruang utk text saya . tapi bila tadi tgh  best msg . lawak2 . then , tiba2 kamu cakap macam uh . tersentap ! ! tu yang saya rasa sekarang nh . bila saya terasa . saya cakap dekat kamu . okey ! hari isnin je lh msg . lagi senang kan ? saya tnggu kamu reply . kamu cakap ikut je lah . sakitnya hati saya . snggup kamu buat kn ? saya reply dengan hati yang sakit , marah , sedih . saya cakap . okey ! tak payah terus . lagi senang kan ? then , kamu cakap . y ? puas aty wak ! ikut . salam . yeahhhh ! tqs sangat sebab cakap macam uh . saya harap kamu pujuk saya , halang saya ! tapi . kamu mengiakan apa yang saya nak buat ! sanggup kan kamu ? mayb kamu sanggup . tapi saya ? saya tak boleh ! saya rasa macam nk text kamu then cakap saya benci kamu ! tapi saya tak sampai hati . macam nh rupanya perangai kamu . baguslah ! teruskan . air mata yang dah lama berkaca di mata saya , akhirnya , jatuh juga ! bangga lah kn kamu bleh buat saya macam nh . saya taip entry nh sambil ngis ! ntah lah . saya yang salah sebab terlalu ikutkan perasaan atau kamu ? ntah lah . yeahh . i will miss you ! teringat dekat sekolah tadi . sembang dengan kawan-kawan ! kononnya nak cabar kamu . kamu bleh tak , tak msg and call saya dalam masa 3 hari . baru ingat nak cabar kamu ! tapi , sekarang , benda uh betul2 jadi . bukan 3 hari , tapi selama-lamanya pulak uh ? ouhhhh ! terima kasih sebab buat saya macam nih . saya tak kuat ! hanya ngis yang saya mampu . menangis dan menangis ! saya harap kamu akan text saya . saya tunggu . i will miss you . aishiteru . bai :(

Pujaan Hati

Lalalaalalalaalalalala ..
Assalammualaikum ..winkwink :)
yeahhhh ! bebas suda dari exam . merdeka jap . lepas nih kena study hard gila-gila lah kan ? PMR dah tak lama . pejam celik , pejam celik . tup ! tup ! nanti dh bulan 10 . haiyaaa ! aku tak ready lagi . selalu ingat PMR dah nak dekat , tapi aku ? laptop tetap depan mata . haiyooo . tak pe . aku berubah okey ! bak kata budak-budak fb . no more online . acecehh . percayalah sangat . aku online . tengok muka diorang online jugak ! tak de maknanya . sepanjang exam nih , bilik aku tak terkemas langsung kot . tau lah kan . pelajar terlebih wawasan . macam nih lah . asyik dengan buku je . acecehh . hahaha . gua cakap lu lah kan , bilik gua dh bleh bukak mini library sudaa . buku-buku tak terkemas . lepas nih , penuh dengan kertas exam pulak . walawehhh . memang result aku nanti terbaik dari ladang punya lah . tau lah kan , mid year exam punya paper . kebanyakan susah . hee . act , tu intro je lebih . bukan tu yang aku nak cite pn . okey ! okey ! aku nak tanya korang lah . apa reaksi korang kalau artis pujaan korang or orang yang selama nih korang minat gila-gila lah datang ketuk pintu rumah korang ? act , benda nih tak jadi dekat aku pun . hee . saja je ! apa reaksi korang ek ? kalau aku lah kan ,contoh aku minat sape ek ? umm , Jb ? tak nak lah . nampak jambu tapi dia still handsome okey ! ouhh , bukan-bukan . sapa ha ? um , fabregas lah ! haha . handsome kan ? jangan jeles okey ? KALAU lah dia datang ketuk pintu rumah aku . first thing yang aku akan buat , mestilah bukak pintu dulukan . haha . then , aku akan menjerit and lompat macam orang gila sambbil cakap OMK ( oh mak kau ) fabregas datang rumah aku . haha . disebabkan terlampau over excited . aku akn terus tanya kat dia macam-macam , tanya dan terus tnya . lepas uh , bila dah sedar yang mamat nih hanya diam dan diam . baru aku akn fikir . ouhhh ! dia mana faham bahasa malaysia . lalalalalala . mau dk relax sat ! ngee . malukan kalau benda nih betol-betol jadi . ngekk ! tu apa yang aku gambarkan lah . walawehhh . kalau tu terjadi dekat aku . malu kottt ! haha . tapi aku tau . korang mesti tak seOVER aku kan kan ? haha . angan-angan tinggi sangat cik afifah oiii . nak jumpa fabregas konon . hekk elehh , jumpa salleh yacob . suda lah . hahaha . tamao-tamao . ngekk ! kalau lah betol-betol . orang yang korang minat dtg rumah korang , aku sarankan . jangan terlampau over okey ? twu sebab apa ? diorang pn macam kita jugak . korang jangan lha buat terkejut macam korang ternampak rumah berjalan plak . okey ? lalala . suda . penat dah . kbai .

p/s : terlebih rajin taip panjang-panjang :) aishiteru <3 

Thursday, 5 May 2011

Akhirnya , kami menang !

H - to the - E - to the- L - to the - L - to the - O
 
yeahhh :) akhirnya , kami menang ! tau menang apa ? pertandingan petanq lahhh .biasa dengar tak ? kalau tak . bukak kamus cepat2 . hee . biasa lahhh , atlit dunia lah katakan . mana boleh kalah . Hee . perasan ! perasan !semangat gila lawan . haha , semangat lha sngat kan kan ? okey . suda ! suda ! actually , dh malam ni . tapi mata aku still tak boleh nak lelap . sebab tu , aku rajin nak update blog .esok ada gotong royong bersihkan kelas . yeahh :) aku paling semangat esk . ngee ! semangat je lebih . tak pe . nantikan je esok ! 
 
 LETTER START WITH ABC
 NUMBER START WITH 123
 MUSIC START WITH DO-RE-MI
 AND LOVE START WITH YOU AND ME ! !

 p/s : byebye ! rindu kamu semua !

Tuesday, 3 May 2011

Trimasssss ! Thank You !

Assalammualaikum . tingkatkan pahala . jawab salam dulu . Hee .
Hai ! Hai !


sarah . Heyy ( ! ) waktu baca entry ni . mesti tengah sengih sorang-2 kan kan ? haha . yayyy ( ! ) post tentang CADBURY . sapa sapa yang tawu tu . diam diam saje ye . btw , thank you oppa . sedap sangat . Hehe . sorry . tak boleh share okeyy ? thank you !
okey . sampai sini saje . byebye . 

 Saya tak secomel kamu ( ! ) :)
Adakah saya tembam ? haha . tiba2 ( ! ) saya tak secomel orang yg baca entry ni . Heee ! bye .

Sunday, 1 May 2011

Kakak Kakak Yang Paling Aku Sayang ( ! )

Assalammualaikum .
Hye Blogger .
Di pagi yang indah lagi panas ni kan kan kan ? mood aku : ceria+happy+semua yang best-2 lah . hee . nak twu sebab apa ? aku dah baik dengan oppa . ngee . suka ! suka ! oppa kata . dia tak suka tengok adk dia merajuk ! dia kata nanti tak comel sudahhh , yeke oppa ? haha . wekk ! wekk ! tak pe . tak pe . tutup cerita . dah baik . Ehhh , kita ada kakak comel ! kakak baru , kak Aeeda Shifa . tapi kak angkat lah . kakak kita bakal cikgu lah . weee . adk bangga lah akak . dia stay selangor . adk sygs kmu lah kakak . jap . aku upload gmbar dia . gerenti korang setuju dengan aku yang dia comel . hee . suka ! suka !
betulkan comel ? hee .

adik suka gambar ni . comel :)
       

 Hee . aku upload 2 je okey ? betulkan aku cakap . comel kan kan ? jujur aku cakap , kak aeeda tak sombong . hee . sayang kakak .
                           kak syud | 17 | taken by alif ikram


Ni kak syud . korang nk masuk line . hmmm . tak belyh . sorry . dia hak milik kekal alif ikram ! comel kan kakak sorang ni ? hee . baik sangat . dia 1 sekolah dengan aku . form5 ! SPM victim . hee . jujur aku cakap . dia baik . sayang kakak .



                Kak Fyra | 16 | taken by Nazrin Shah .


Ni kak Fyra . kakak angkat jugak . comel kan kan ? hee . jeles lah akak . kamu comel sangat . tahun depan akak SPM kan kan ? wish siap2 . gudluck ok ? sayang kakak .   


P/s : adik sayang kak aeeda , kak syud , kak fyra . tqs sebab jadi kakak adk . adk syang kakak smua smpai mati . tq ! tq ! jangan lupa adik ye kakak-2 sekalian . kmu semua comel . sumpah ! adk sayang kakak semua .