Hey dear :) masuk blog saya tak kena duit pn tau . jangan lupa follow saya :) kamsahamnida

Saturday, 30 April 2011

Comel

Percaya tk kalau aku cakap aku yang lukis gmbar prempuan comel ni ? haha . nmpk sangat nipuuuu ! tak de lha . kalau betol aku yg lukis , memamg mak aku bangga tahap bapak gaban punya lah . twu sbb apa ? sebabnya , aku sorang je dalam family yang tak de darah seni .  emang tangan kayu bt0l lah aku ni . adk aku ? um , bukan main lagi kalau lukis ! haha . siap mng macam macam lg . aku ? huh . jangan ckap lha . memang lagi bnyk aku mng . twu ap ? myb lukisan paling tak lawa kottt ! haha . nak buat macam mna . dh memang tk de darah seni . redha je lha . ngeh ! ngeh !

 comel tak ? ni lah future husband aku . haha ! hottt gila de . comel kan kan kan ? kalah abang abang aku ! ngee . i miss you lah bryan david . ngee . gedik ! gedik ! hha . comellll . suka suka suka .


Ni lah future husband aku numbe 2 ! comel kan kan ? wahhh ! i minat gila kt u lah , HaHa . comel ! iras iras muka sapa ha ? hmmm . entah

Untittled

Hello ! Hello !
Biar hati ini hancur dan lara . biar hati ini sepi dan rindu . namun aku pasti segalanya akan tenang kembali bila aku semakin kuat mencintai ALLAH . tiba tiba aku ni . hee . mulut aku dah gedik gedik nak nyanyi ni . dengar ok !
perjalanan cinta berakhir sudah .
engkau pergi tuk selamanya .
tuk selamanya.
mungkin ini sudah suratn .
engkau dan diriku , tak bisa bersama .
mungkin ini sudah suratn
sudah suratan .
jangan kau pergi utk meninggalkan aku .
aku disini dgn sejuta cinta utk mu .
jgn kau pergi melupakan aku .
aku menangis kerna hidup tanpa dirimu .
sudah memang sudah .
perjalanan cinta berakhir sudah .
hahaha , dah lah tu . ingat suara tu tak sedap mana pn . hee !
mood : still sedih . hari ni pn oppa tk text aku . ylh . aku mana penting dalam hidup dia . betol kan kan kan ? huh . 

Geram+Sedih !

Hye. sekarang sudahhh malam . tapi aku still nak jadi ank panda esk pg . sbb ? tido tk ckup . mata pn jd semakin lawa lahh kan kan ? tajuk kali ni geram+sedih , huhhh . kena amik feel .baru aku bleyh luah smuanya ! ok . tadi pagi ada perjumpaan ibu bpa dgn guru dkt skolh . ok ! mood okey je wktu dekt sna . balik check fon . mana twu . k0t lah ada msg dari oppa . tapi still tak de . ok ! pkir positif . myb dia sibuk . tghari ? check fon lg . ttp tk de . ptg ? pn tde jgk . ok ! dh malam , aku pn dh mula hot dh , kenapa ? ssh sgt ke cari nmber aku dalam fon uh ? or tk jmpe ? or terDELETE . ntah lha .ok ! ego ? aku tolak tepi . klau ikut ego adk , jgn harap lha adk nk text awk ye oppa .aku cakap dkt oppa . memang dh tk pyh msg aku kn kn ? lepas uh , dia jwb , tnggu dik ! aku pulak ckp . adk tnggu abg . lepas uh . dia ckp sama2 tunggu . aku ckap lha plak . el0k ! dua2 tnggu , dua2 tk pyh hntr . then , dia cakap sorry ! terus aku tk rply dh . tk de mood . dh lama mcm tu , oppa text aku . dia pnggil 'dik' ! aku tk rply pn . then , terus senyp ! kalau bet0l lha , abg rasa bersalah . abg mesti call . tapi abg tk buat pn padahal bnda tu lah yg plng adk tnggu . sblm ni , senang je nk call . tk de bnda yg penting nak ckp pn bley call . tapi kali ni , tak pn . nmpk sgt , adk tk penting dalam hidup abg kn kn ? okeyyy . mulai sekarng , adik hnya akn mendiamkn diri . kalau abg bet0l betol sygs adk . abg akn cari adk . adk nak tgk bukti abg sygs adk . klau abg still macm ni jgk , buat tak tau sja , adk pn bleyh buat ! kalau adk dh tk pentg sgt , abg bleyh cari adk baru yg lagi baik dari adk . adk yg bleyh faham abg , mngkin sebelum ni , adk tk penah faham abg , dh lah , semakin adk tulis , semakin sakit hati pulak dekt abg , ok ! byebye . 


p/s : ???? adk sedia jauhkan diri dari abg !!!! :( 

Thursday, 28 April 2011

Perbualan dengan oppa !

Assalammualaikum ! !
Nampakkan tajuk kat atas uh , Hee ! nh yg nak cite nih .
Perbualan aku dengan oppa sygs !

       Aku : best ke pegi td ? ( oppa pegi program ap ntah td )

       Oppa : bessssttttt ! jumpa adik baru .

       Aku : ( tersentap ) ouhhhhh ! comel ke ?

       Oppa : comel ( ! ) . nak tengok gmbr dia ?

       Aku : Hmmmm ( tu je yang mampu aku cakap ) nk ngesss !

       Oppa : Jeles ?

       Aku : tak tau lha .

      Oppa : jawab lha . jeles ke tk ?

       Aku : jeles lha .
        
       Oppa : mana ada . tk de adk lain pn . abg main main je .
     
       Aku : ylh .

Sedih ! sedih ! aku sedih , mula-mula uh mmg rasa nk ngess dh . tapi last-last , oppa kita cakap dia main-main je . ngee . nasib oppa main-main . klw tk . takmw jd adk oppa dh . heee ( main-main je ) ok !Sampai situ je lha , aku tulis ! tak kan nk tulis smua ap yg aku cakap dgn oppa kn kn ? mmg smpai esk pn tk kn hbis . hmm . apa perasaan korg klau oppa korg cakap mcm uh ? sedih kn . nasib oppa kita main main je . kalau bt0l2 . hmmm , tak tau nak kata lha , 0uke ! smpai situ sahaja . letih ! letih ! byebye !


p/s : Kangen 1/2 mati ( oppa , kmu c0mel hari nih ) ilyfdm :D

Monday, 25 April 2011

CIRI LELAKI YANG TAK BERAPA AKU BERKENAN ! !

               Hey pretty , Hey handsome , Hey sweety !
                         ASSALAMUALAIKUM !
Nampak tak tajuk kat atas tu . jp aku list kn ok ?
  • Ego ! Meluat bet0l lah dengan laki cam nih , kalau dah buat salah tu , mengaku je lah kn , nih tk . kita jugak yang kena pegi mintk maaf dengan dia . tak suka ! tak suka !
  • Tak dak didikan agama ! Hmmmm , reject awal awal .
  • Penakut !Euwww , tak mau lah . nak ke dengan lelaki yang still tid0 bawah ketiak mak , hee .
  • Keras kepala ! Paling tak suka .
  • Mata keranjang ! Aaishhh ,nak ke lelaki perangai macam nih . tak nak kan kan kan ? ?
  • Pemalas ! jadi rajin sikit . gerenti aku terpikat , hha .
  • Suka bezakan kita dengan orang lain ! Ada kan setengah lelaki yang suka bezakan kita dengan orang lain . orng tu cantik lah , ap lah . senang2 pegi je kt orang tu , ( tak penah jadi kt aku , pengalaman kwan2 aku je . hee )
  p / s :  Laki laki yang baca entry nih . hee . tolong jangan marah aku ye ! aku bagi pendapat aku je . tak de kena mengena dengan yang hidup dan yg dah tk de dah , ngee . lelaki dengan perempuan . dua dua ada kekurangan kan kan kan ? tak semua sempurna .

Saturday, 23 April 2011

BUZY ( ! )

  salam makcik pakcik sekalian . salam 1 malaysia .  bajet macam makcik dengan pakcik baca entry aku nih . hee . bia kan . act , dh lama aku tak update nih blog . bukan tak nak update . tp disebabkn kebuzyan yg melanda . tk dan lah , ok . hari nih . aku free skit . tenang skit jiwa jiwa nih , hmm ,kawad dh settle , pergi menembak pn dh settle . sekarang nih , keja sekolah je yg tk settle2 lg . hee , tk pe .pelan2 ! ouke , cite pasal pergi menembak kn kn ? hee . lepas jgk rindu aku kt budak2 kem . hee . mishhh korg lah ! act , senapang uh pnya lah berat . tak larat cekk  nak angkat .tp mmg syok lah , aku ada jgk pengalaman cm uh kn ? kau ada ? ngee . wktu kt sna , dh nk blik dh time uh . ya Allah ! tiba2 hujan lebat gila .hujan uh tolak , smpai aku nk jt0h . aishhh . hbis lencun lah time uh . heee . mntk maaf ye pak cik van . nsb pk cik lha , van pk cik bsh . hee , s0weyy ! tk pe . nanti suruh pengetua bayar gnti rugi . ok ? ngee .btw , hari nh besday abg aku . hee . bkn abg btol lah . biasa lah . abg terangkat jgk . ngee . HAPPY BESDAY ! s0weyy . nanak hadiah ? blik penang dlu . ngee ! ok . ok .  nk st0ry nh . bila aku online fb kn kn . mesti kebnykkn org akan tulis kt status diorg pasal diorg tk puas hti dgn org uh lah . putus cinta lah  . kutuk org uh lha , aishhh . dh tk de bnde lain ke nk tulis ? tmbh dosa je tau tk ? klw spa yg bca entry nih mesti akan kta . *lantak lah diorg nk tulis apa pn , bukan kacau kubur kau pn * ok ! mmg lah tk kcw , tp skit mata tw tk ? adess ! bia lah .tk nk cakap ap2 lah . nt aku pulak yg kena , 0k ! soweyyy . sudah lah . penat tangan aku nih taip macam macam , nasib aku tk karang 1 karangan . hee . ouke ! byebye .


p/s:kangen 1/2 mati (iloveyoumore)

Tuesday, 19 April 2011

:(

Heyyyaww ! auww . sama sekali tk sopan . reject mak mntua yg tgk , ngee . Assalamualaikum ! lama suda tk update ini blog , kemalasan melanda diri , tu yg jd cm nh . buzy dgn kawad lha skrg . ouke ! tgk aku punya tulisan . tulisan budak-budak baik ! haha , baik lah sgt kn kn ? weyhhh , esk suda lawan kawad . ouchhh ! kawad pn tk tentu hala lg , dh nk lwan , nth ap2 . lntk lha , kmi sume akan buat yg terbaek , eyhh ! ary uh aku pakai spec , waaa , bila aku klua kls dgn spec , sume org usyaa je , wahhh ! terasa cm artis plak . ngee ~ poerasan ! perasan ! haha , tp bia lha kn , nk jgk ! ngee ~ 






p/s : ouke , mls mw tulis , cbb tatao nk tulis ap , byebye !

Monday, 11 April 2011

First Twitter

aku ada twitter ? ha . bia bt0l . tak kan ? ngeh ! ngeh ! tk pyh nak over sgt aihhh , gedik ! gedik ! HaHa . gedik itu ap ? gedik itu menarik lha kan ? haha . back uh de st0ry . act , ary uh fb aku bwt hal . tk ley nak bukak plak . dan amat lha memb0sankn apbla fb tk leyh bukak .s0 . aku dpt idea . nk try register twitter , h0ho . aku dgn bngganya mengisytiharkan AKU DAH ADA TWITTER .tapi disebabkan aku nih nyany0k+sewel . aku lupa aku punya password twitter , padahal baru sehari bwat , ngeh ! ngeh ! *ngok bt0l . then , aku register lha yg bru punya ,tapi yang membuatkan aku rse mcm org b0doh . aku tatau nak buat apa dgn twitter uh . sgt lha memb0sankn . bkn twitter uh yg b0rink . act , aku yg tatau nk tekan ap . ngeh ! ngeh !

blog ! blog !

As salam . yay ! yay ! da ada bl0g meyhhh . itu menunjukkan aku nih tak lah kuno sangat kan kan kan ? HeHe . but , bab bab edit nih yg aku lemah sikit . s0 , kena belajar lagi . ngeh ! ngeh ! bab bab nih . aku rajin plak nak belajar . yg sains berpuluh puluh bab uh pun tak terhabis lagi , ngee ~ story about belajar nih kan . h0h0 .katil aku da macam mini library twu tk ? penuh dengan buku yg tk sempat aku nk kemas kini .sekarang nih . jadual padat gila . kalah artis ok . HeHe . tipu ! tipu !