Hey dear :) masuk blog saya tak kena duit pn tau . jangan lupa follow saya :) kamsahamnida

Friday, 20 May 2011

Pujaan Hati

Lalalaalalalaalalalala ..
Assalammualaikum ..winkwink :)
yeahhhh ! bebas suda dari exam . merdeka jap . lepas nih kena study hard gila-gila lah kan ? PMR dah tak lama . pejam celik , pejam celik . tup ! tup ! nanti dh bulan 10 . haiyaaa ! aku tak ready lagi . selalu ingat PMR dah nak dekat , tapi aku ? laptop tetap depan mata . haiyooo . tak pe . aku berubah okey ! bak kata budak-budak fb . no more online . acecehh . percayalah sangat . aku online . tengok muka diorang online jugak ! tak de maknanya . sepanjang exam nih , bilik aku tak terkemas langsung kot . tau lah kan . pelajar terlebih wawasan . macam nih lah . asyik dengan buku je . acecehh . hahaha . gua cakap lu lah kan , bilik gua dh bleh bukak mini library sudaa . buku-buku tak terkemas . lepas nih , penuh dengan kertas exam pulak . walawehhh . memang result aku nanti terbaik dari ladang punya lah . tau lah kan , mid year exam punya paper . kebanyakan susah . hee . act , tu intro je lebih . bukan tu yang aku nak cite pn . okey ! okey ! aku nak tanya korang lah . apa reaksi korang kalau artis pujaan korang or orang yang selama nih korang minat gila-gila lah datang ketuk pintu rumah korang ? act , benda nih tak jadi dekat aku pun . hee . saja je ! apa reaksi korang ek ? kalau aku lah kan ,contoh aku minat sape ek ? umm , Jb ? tak nak lah . nampak jambu tapi dia still handsome okey ! ouhh , bukan-bukan . sapa ha ? um , fabregas lah ! haha . handsome kan ? jangan jeles okey ? KALAU lah dia datang ketuk pintu rumah aku . first thing yang aku akan buat , mestilah bukak pintu dulukan . haha . then , aku akan menjerit and lompat macam orang gila sambbil cakap OMK ( oh mak kau ) fabregas datang rumah aku . haha . disebabkan terlampau over excited . aku akn terus tanya kat dia macam-macam , tanya dan terus tnya . lepas uh , bila dah sedar yang mamat nih hanya diam dan diam . baru aku akn fikir . ouhhh ! dia mana faham bahasa malaysia . lalalalalala . mau dk relax sat ! ngee . malukan kalau benda nih betol-betol jadi . ngekk ! tu apa yang aku gambarkan lah . walawehhh . kalau tu terjadi dekat aku . malu kottt ! haha . tapi aku tau . korang mesti tak seOVER aku kan kan ? haha . angan-angan tinggi sangat cik afifah oiii . nak jumpa fabregas konon . hekk elehh , jumpa salleh yacob . suda lah . hahaha . tamao-tamao . ngekk ! kalau lah betol-betol . orang yang korang minat dtg rumah korang , aku sarankan . jangan terlampau over okey ? twu sebab apa ? diorang pn macam kita jugak . korang jangan lha buat terkejut macam korang ternampak rumah berjalan plak . okey ? lalala . suda . penat dah . kbai .

p/s : terlebih rajin taip panjang-panjang :) aishiteru <3 

No comments:

Post a Comment