Hey dear :) masuk blog saya tak kena duit pn tau . jangan lupa follow saya :) kamsahamnida

Friday, 20 May 2011

Sanggup kan ?

Hai , Hai , Hai , Hai !
Sumpah di sini aku nak cakap . aku sedih gila . yeahhh ! sanggup kan ? kamu snggup kan ? act , saya rasa saya tak de buat salah dekat kamu pn . baru berapa minit tadi kita msg . elok je kn ? tiba-tiba awak cakap . ok lah . ada keje . bye . sok ke msg lah ! yeahhh . kamu tau saya rasa ap ? bukannya saya tak pernah faham kamu , tapi ayat last kamu uh . buat saya terasa sangat ! kalau kamu ada kerja sekali pn . kamu boleh cakap elok2 kan . sebelum nh . klau kamu ada kerja sekali pn , kamu tetap akan cari ruang utk text saya . tapi bila tadi tgh  best msg . lawak2 . then , tiba2 kamu cakap macam uh . tersentap ! ! tu yang saya rasa sekarang nh . bila saya terasa . saya cakap dekat kamu . okey ! hari isnin je lh msg . lagi senang kan ? saya tnggu kamu reply . kamu cakap ikut je lah . sakitnya hati saya . snggup kamu buat kn ? saya reply dengan hati yang sakit , marah , sedih . saya cakap . okey ! tak payah terus . lagi senang kan ? then , kamu cakap . y ? puas aty wak ! ikut . salam . yeahhhh ! tqs sangat sebab cakap macam uh . saya harap kamu pujuk saya , halang saya ! tapi . kamu mengiakan apa yang saya nak buat ! sanggup kan kamu ? mayb kamu sanggup . tapi saya ? saya tak boleh ! saya rasa macam nk text kamu then cakap saya benci kamu ! tapi saya tak sampai hati . macam nh rupanya perangai kamu . baguslah ! teruskan . air mata yang dah lama berkaca di mata saya , akhirnya , jatuh juga ! bangga lah kn kamu bleh buat saya macam nh . saya taip entry nh sambil ngis ! ntah lah . saya yang salah sebab terlalu ikutkan perasaan atau kamu ? ntah lah . yeahh . i will miss you ! teringat dekat sekolah tadi . sembang dengan kawan-kawan ! kononnya nak cabar kamu . kamu bleh tak , tak msg and call saya dalam masa 3 hari . baru ingat nak cabar kamu ! tapi , sekarang , benda uh betul2 jadi . bukan 3 hari , tapi selama-lamanya pulak uh ? ouhhhh ! terima kasih sebab buat saya macam nih . saya tak kuat ! hanya ngis yang saya mampu . menangis dan menangis ! saya harap kamu akan text saya . saya tunggu . i will miss you . aishiteru . bai :(

2 comments:

  1. sanggup dia buat macam ni .ayong jangan sedih .chill ok ? nt dia cari balik .jangan nangis tau .nt tak comel dah .jangan sedih tau ^_______________^

    ReplyDelete
  2. sy penah merasai cam ni....sabar taw.....laki memang g2.......lame g2 ah...sabar ep

    ReplyDelete