Hey dear :) masuk blog saya tak kena duit pn tau . jangan lupa follow saya :) kamsahamnida

Saturday, 30 April 2011

Geram+Sedih !

Hye. sekarang sudahhh malam . tapi aku still nak jadi ank panda esk pg . sbb ? tido tk ckup . mata pn jd semakin lawa lahh kan kan ? tajuk kali ni geram+sedih , huhhh . kena amik feel .baru aku bleyh luah smuanya ! ok . tadi pagi ada perjumpaan ibu bpa dgn guru dkt skolh . ok ! mood okey je wktu dekt sna . balik check fon . mana twu . k0t lah ada msg dari oppa . tapi still tak de . ok ! pkir positif . myb dia sibuk . tghari ? check fon lg . ttp tk de . ptg ? pn tde jgk . ok ! dh malam , aku pn dh mula hot dh , kenapa ? ssh sgt ke cari nmber aku dalam fon uh ? or tk jmpe ? or terDELETE . ntah lha .ok ! ego ? aku tolak tepi . klau ikut ego adk , jgn harap lha adk nk text awk ye oppa .aku cakap dkt oppa . memang dh tk pyh msg aku kn kn ? lepas uh , dia jwb , tnggu dik ! aku pulak ckp . adk tnggu abg . lepas uh . dia ckp sama2 tunggu . aku ckap lha plak . el0k ! dua2 tnggu , dua2 tk pyh hntr . then , dia cakap sorry ! terus aku tk rply dh . tk de mood . dh lama mcm tu , oppa text aku . dia pnggil 'dik' ! aku tk rply pn . then , terus senyp ! kalau bet0l lha , abg rasa bersalah . abg mesti call . tapi abg tk buat pn padahal bnda tu lah yg plng adk tnggu . sblm ni , senang je nk call . tk de bnda yg penting nak ckp pn bley call . tapi kali ni , tak pn . nmpk sgt , adk tk penting dalam hidup abg kn kn ? okeyyy . mulai sekarng , adik hnya akn mendiamkn diri . kalau abg bet0l betol sygs adk . abg akn cari adk . adk nak tgk bukti abg sygs adk . klau abg still macm ni jgk , buat tak tau sja , adk pn bleyh buat ! kalau adk dh tk pentg sgt , abg bleyh cari adk baru yg lagi baik dari adk . adk yg bleyh faham abg , mngkin sebelum ni , adk tk penah faham abg , dh lah , semakin adk tulis , semakin sakit hati pulak dekt abg , ok ! byebye . 


p/s : ???? adk sedia jauhkan diri dari abg !!!! :( 

2 comments: